Slotsbakken 55, 2970 Hørsholm

En skøn familiebolig der helt sikkert må opleves

Velkommen til det altid hyggelige og smukke Hørsholm, og særligt velkommen til Slotsbakken 55. Her ligger rækkehuset med masser af sjæl og charme i helt ideelle omgivelser. Huset er placeret i et dejligt og stille kvarter, der kendetegnes ved sikre stisystemer til Vallerødskolen, Rungsted gymnasium og kommunens sportsfaciliteter med idræts-, skøjte- og svømmehal.

Der er gode offentlige transportmuligheder med bus og regionaltog, samt nem adgang til motorvejen. Der er masser af indkøbsmuligheder og ikke mindst naturskønne områder. En gåtur til det nærliggende Kokkedal Slot med skov og heste er altid et hit, og golfbanen er nærmeste nabo.

Det kan I glæde jer til:
Rækkehuset er løbende renoveret og fremstår i den grad pænt og vedligeholdt. Til ejendommen hører en hyggelig vestvendt have, hvor der er rig mulighed for at fange solens stråler, mens man læner sig tilbage. Fra huset er der adgang til afgrænsede, grønne fællesarealer, hvor kvarterets børn kan boltre sig.

I kan bestemt også glæde jer til dét, der venter indenfor.
Huset er på 119 veludnyttede og lyse kvadratmeter. Stueplanet byder velkommen indenfor via en fin fordelingsentre med plads til overtøjet. Stueplanet indbefatter også et rummeligt og ikke mindst åbent og nyere renoveret køkken samt stue. Herudover er der etableret toilet i stueetagen, så man får et kombineret bryggers og gæstetoilet.

Trappen leder til 1. salen, hvor I allerede i gangen vil bemærke, at der er loft til kip, der får de 3 værelser på 1. salen til at virke større og luftigere, ligesom to af værelserne har ovenlysvinduer der giver et godt lysindfald. Det ene værelse har tilmed en hems, som med sine bonus-kvadratmeter kan bruges som kontor eller legeværelse. Derudover er der et nyere og velindrettet badeværelse med badekar.

Kort og godt: Et flot, lyst rækkehus med god plads, et skønt stuemiljø og en grøn, børnevenlig beliggenhed i Hørsholm. Kom og kig!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.