Slotsbakken 173, 2970 Hørsholm

Velbeliggende familiebolig i Slotsbakken i Hørsholm

Velkommen til det altid hyggelige Hørsholm og særligt velkommen til Slotsbakken 173. Her ligger rækkehuset med masser af sjæl og charme i helt ideelle omgivelser for børnefamilien. Huset er placeret i et dejligt kvarter, der kendetegnes ved sikre stisystemer til skole og gymnasium, gode offentlige transportmuligheder, masser af indkøbsmuligheder og ikke mindst naturskønne områder. Golfbanen og Kokkedal Slot er nærmeste naboer, og der er kun 5 min. gang til stationen, hvorfra København kan nås på ca. 20 min.
Det kan I glæde jer til:
Rækkehuset er opført i 1986, men fremstår i den grad pænt og vedligeholdt. Til ejendommen hører en hyggelig sydvendt have, hvor der er rig mulighed for at fange solstråler, mens man læner sig tilbage og nyder pusterummet fra den travle hverdag. Fra huset er der tilmed udkig til grønne fællesarealer, der giver fornemmelsen af en større grund.
I kan bestemt også glæde jer til dét, der venter indenfor.
Huset er nemlig særdeles velindrettet og veludnyttet på de 98 kvadratmeter, der er at gøre med. De mulighedsrige kvadratmeter er fordelt på henholdsvis stueplan og 1. sal. Stueplanet byder velkommen indenfor via en fin fordelingsentre med plads til overtøjet. Stueplanet indbefatter også et rummeligt og ikke mindst åbent køkken, der tilbyder alt i hårde hvidevarer. Den åbne forbindelse skaber en særlig atmosfære, så man ikke behøver at slippe gryderne for at være med i samtalen i spisestuen. Her er et yderst behageligt lysindfald fra vinduespartierne, og med udgang til husets terrasse.
Trappen leder til 1. salen, hvor der er et rummeligt værelse, et stort soveværelse og et velindrettet badeværelse.
Der er gode parkeringsforhold lige udenfor boligen og mange legepladser tilknyttet fællesarealerne.
En bolig og omgivelser, der helt sikkert skal opleves! Kom og kig!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.