Slotsbakken 75, 2970 Hørsholm

Enderækkehus med udsigt over fællesarealer og kik til golfbane

Tæt på alt hvad dagligdagen begærer og med kun 900 meter til Øresund, ligger dette velindrettede enderækkehus. Slotsbakken er kendt for sin centrale beliggenhed i naturskønne omgivelser tæt på skoven, Vallerød skolen og Hørsholms idrætspark. Stationen ligger indenfor 5 minutters gang og herfra går tog og bus til København og næsten alle byer i Nordsjælland. Derudover finder du ikke et bedre fællesskab blandt beboerne i et trygt og roligt miljø.
Rækkehuset er opført i 1986, og da det er et enderækkehus er der en skøn udsigt over fællesarealer, golfbanen og med en ekstra stor tilhørende have. Naturen og solen kan nydes hele dagen, da der både er forhave og baghave med terrasse. Huset er perfekt til familien, der gerne vil bo roligt og hyggeligt i naturen og samtidig have kort afstand til hverdagens nødvendigheder. Huset fremtræder dejligt lyst og indeholder i stueplan entré, fyrrum/bryggers med vaskemaskine, badeværelse og brusekabine, stort lyst værelse med udsigt over markerne, stor stue med trappe til 1. salen i åbent plan med køkkenet. Fra stuen er der udgang til haven, og fra køkkenet er der udgang til terrassen. På første salg er der en hyggelig stue med et godt lysindfald og plads til sofahjørne, stort lyst soveværelse med udsigt og skabe.
På den anden side af bøgehækken, der omslutter gårdhaven, er der åbne parkarealer, hvor børn kan boltre sig. Endelig hører der også et lille udhus med til huset, og der er desuden mulighed for at leje en carport.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.