Slotsbakken 109, 2970 Hørsholm

Velbeliggende familiebolig i Slotsbakken i Hørsholm

Velkommen til det altid hyggelige Hørsholm og særligt velkommen til Slotsbakken 109. Her ligger rækkehuset med masser af sjæl og charme i helt ideelle omgivelser for børnefamilien. Huset er placeret i et dejligt kvarter, der kendetegnes ved sikre stisystemer til skole og gymnasium, gode offentlige transportmuligheder, masser af indkøbsmuligheder og ikke mindst naturskønne områder. En gåtur til det nærliggende Kokkedal Slot er altid et hit og golfbanen er nærmeste nabo.
Der er et skur til opbevaring og en stor fælles P-plads samt mulighed for at blive skrevet op til en carport via G/F. Der er et velfungerende fælleshus til større arrangementer og en veldrevet grundejerforening byder jer velkommen til Hørsholm.

Det kan I glæde jer til:
Rækkehuset er opført i 1986, men fremstår i den grad pænt og vedligeholdt. Til ejendommen hører en hyggelig vestvendt have, hvor der er rig mulighed for at fange solstråler, mens man læner sig tilbage og nyder pusterummet fra den travle hverdag. Fra huset er der tilmed udkig til grønne fællesarealer, der giver fornemmelsen af en større grund.

I kan bestemt også glæde jer til dét, der venter indenfor.
Huset er nemlig særdeles velindrettet og veludnyttet på de 119 kvadratmeter, der er at gøre med. De mulighedsrige kvadratmeter er fordelt på henholdsvis stueplan og 1. sal. Stueplanet byder velkommen indenfor via en fin fordelingsentre med plads til overtøjet. Stueplanet indbefatter også et rummeligt og ikke mindst åbent køkken, der tilbyder alt i hårde hvidevarer. Den åbne forbindelse skaber en særlig atmosfære, så man ikke behøver at slippe gryderne for at være med i samtalen i spisestuen. Her er et yderst behageligt lysindfald fra vinduespartierne, og døren der leder til husets terrasse. Herudover får man et kombineret bryggers og gæstetoilet.
Trappen leder til 1. salen, hvor I vil kunne finde 2 rummelige værelser, et stort soveværelse og et nyere og velindrettet badeværelse.
I et af værelserne er der integreret hems og i forbindelse med trappeopgangen, er der etableret et opbevaringsrum. En bolig hvor kvadratmeterne er godt udnyttet.
Kort og godt: Et flot, lyst rækkehus med god plads, et skønt stuemiljø og en grøn, børnevenlig beliggenhed i Hørsholm. Kom og kig!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.