Slotsbakken 107, 2970 Hørsholm

Stort og velbeliggende rækkehus i Hørsholm

Slotsbakken er kendetegnet ved store grønne arealer og stisystemer som sikkert bringer jer rundt i området som indenfor kort afstand byder på indkøbsmuligheder, daginstitutioner samt skole og idrætsanlæg med både svømme- og skøjtehal. Stranden og Rungsted havn er andre attraktioner i området.
Nærmeste naboer er Kokkedal slot og golfbanen. Stationen med forbindelse til øvrige Nordsjælland og København finder du blot 5 minutters gang fra boligen. Turen med tog til Nørreport station og Metro forbindelse, tager kun 23 minutter, men du kan også vælge motorvejen som ligger blot 5 minutter kørsel fra denne drømmebolig.
Boligen er i de senere år løbende moderniseret og fremtræder lys og indbydende. Ved siden af indgangen findes et godt skur med plads til cykler, barnevogne og golfudstyr m.v.
I stueplan er der bryggers, gæstetoilet og spisekøkken med gulvvarme samt stor rummelig opholdsstue med udgang til vestvendt og flisebelagt have der støder op til de flotte fællesarealer.
Fra entreen fører trappen op til 1. sal hvor der er badeværelse med gulvvarme, soveværelse og 2 rummelige værelser med hems. Fra 1. salen adgang til loft med gode opbevaringsmuligheder.
Der er gode parkeringsmuligheder ved huset og legepladser tilknyttet fællesarealerne. Denne boligtype er den største som udbydes på Slotsbakken - Et hus som skal opleves.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.