Slotsbakken 89, 2970 Hørsholm

Flot rækkehus - indflytningsklar

Er du boligkøberen, der lægger vægt på, at der overalt er anvendt de bedste materialer, og hvor der med nænsom hånd er kælet for selv de mindste detaljer, så er det boligen, du helt bestemt må se.

Dette skønne og velindrettede rækkehus ligger smukt i det hyggelige Slotsbakken og boligen omkranses af skøn natur. Der er gode stisystemer som nemt og sikkert bringer dig rundt i området, og indenfor kort afstand findes supermarked, daginstitution, skole og idrætsanlæg med svømme- og skøjtehal.

Golfbanen og Kokkedal Slot er nærmeste naboer, og der er kun 5 min. gang til stationen, hvorfra København kan nås på ca. 20 min.

I de senere år er boligen flot moderniseret, og der er overalt anvendt de bedste materialer.

Inden døre venter dig en lys og indflytningsklar bolig.
I stueplan er der entre med trappe til 1. salen, en stor rummelig opholdsstue, spisestue og et lækkert køkken i forbindelse hermed. Derudover er der indrettet gæstetoilet.

På 1. sal er der badeværelset, der er totalrenoveret, og soveværelse og 2 rummelige værelser. Der er fra hele 1. salen en skøn udsigt.

Der er gode opbevaringsmuligheder til kufferter, golf- og andet sportsudstyr i såvel gæstetoilettet, loftet og i det isolerede skur.

Der er en dejlig vestvendt og flisebelagt have, og de smukke fællesarealer fungerer nærmest som en forlængelse af haven, da de breder sig på den anden side af hækken.

Der er gode parkeringsforhold lige udenfor boligen og mange legepladser tilknyttet fællesarealerne.
En bolig og omgivelser, der helt sikkert skal opleves!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.